Artikelindex

Piano: Jaco Kruijswijk

Zie HIER voor een uitgebreide beschrijving.

Dwarsfluit: Rozemarijn van Egeren

Vanaf haar 7e jaar kreeg zij dwarsfluitlessen van Machteld Caryevschi, Na drie jaar stapte zij over naar Lex Blankesteijn. In 2003 kreeg zij les aan de jong talentklas van het Koninklijk Conservatorium bij Rien de Reede, vervolgens bij Thies Roorda.
In 2000 en 2001 heeft zij meegedaan aan het Nationale Fluitconcours, waar de 1e en 2e plaats behaalde. In 2006 trad zij op in het Concertgebouw in de serie Jong Talent. Bij het Prinses Christina Concours werd in 2006 een aanmoedigingsprijs behaald.
In meerdere orkesten heeft Rozemarijn als 1e fluitiste meegespeeld zoals Noord-Hollands Jeugdorkest  en VU Kamerorkest.
In de zomer 2010 was zij een van de deelnemers van de Nederlanse Fluitacademie in cat. Young International Professionals.

Hobo: Gerlieke Aartsen

Gerlieke rondde in 2010 haar Bachelorstudie hobo af aan het conservatorium van Amsterdam. Momenteel studeert zij op hetzelfde conservatorium in de Master. Sinds 2008 geeft zij met veel plezier hoboles op de muziekschool Waterland. Naast hoboles, geeft ze ook regelmatig hobopresentaties op kinderdagverblijven en basisscholen, om kinderen zo vroeg mogelijk in aanraking te laten komen met (klassieke) muziek en kennis te laten maken met verschillende instrumenten - en in haar geval - de hobo. Zo brengt ze bijvoorbeeld het verhaal van ‘Peter en de wolf’ met wel 8 verschillende muziekinstrumenten en een verteller ‘live’ in de schoolklassen.