Tricinium is een enthousiast klein Kamerkoor, dat bijzondere klassieke muziek zingt en bekend is om de mooie klankkleur. Naast kleine muziekstukken uit de 16e , 17e en vooral 20e eeuw, die leuk en licht gezongen worden, stapt de groep af en toe ook in grotere muziekstukken. Mooie voorbeelden hiervan zijn de Johannes Passion van J.S. Bach, King Arthur van H. Purcell, Messiah van F. Handel en de moderne compositie van K. Jenkins: The Armed Man. Dit laatste werk werd uitgevoerd samen met Marcando en balletschool Sietske van Kan.

 

Om als klein koor deze werken uit te voeren is een leuk muzikaal avontuur. The Armed Man werd drie keer uitgevoerd: in Den Haag, Langeraar en in Gouda in de grote St. Janskerk.

 

Het Kamerkoor bestaat op dit moment uit 22 leden. Gezien de plannen zijn met name een alt en tenor zeer welkom. Als u belangstelling heeft, komt u dan op dinsdagavond tijdens de repetities langs of bel voor meer informatie met Johan de Keizer, tel. 0172-571709 of met Christiane Valentijn, tel. 0172-602838.


Repetities:

Tricinium repeteert op: dinsdag van 20.15 uur - 22.15 uur in de: Gereformeerde Kerk, Achterweg 4 in Nieuwkoop.

Organisatie
Dirigent   Johan de Keizer
Muzikale begeleiding/pianist   Jaco Kruijswijk 
Koorcommissie  Christiane Valentijn, Erna Teule, Dik van Stam