Singing Kids is een koor dat zich richt op kinderen van de basisschoolleeftijd. In het koor kunnen kinderen ontdekken hoe leuk het is om te zingen en kan jong talent zich verder ontwikkelen. Misschien wel tot grote zangtalenten.
Lees verder bij Over ons.

 

Laatste berichten

Marcando 2019 1aOp 30 maart 2019 geeft kleinkoor Marcando een jubileumconcert ter gelegenheid van hun 25-jarig bestaan.

Lees meer...

Op donderdagavond 20 december gaf Singing Kids een kort optreden in de Gereformeerde Kerk.

We hebben nu vakantie en starten weer op donderdag 10 januari.

We hebben de kindergroep voor kinderen van groep 3 t/m 7 van de basisschool van 18.30 tot 19.15 uur en de jongerengroep van groep 8 en middelbare scholieren van 19.15 tot 20.15 uur.
Kom gewoon eens vrijblijvend meezingen!

Zondag 2 december jl. reisden de jongeren van Singing Kids af naar Nieuw Vennep om samen met het kinderkoor Sing op te treden.

Daarna ging Singing Kids naar het Reinaldahuis in Haarlem om daar een Kerst/Winterconcert te verzorgen o.l.v. Deborah de Liever samen met gemengd koor Viva la Musica uit Vijfhuizen.
Vanaf het eerste lied dat klonk, het bekende Stille Nacht tot en met het vrolijke Feliz Navidad waren de bewoners onder de indruk en regelmatig zongen ze ook mee met de bekende nummers.

Het hoogtepunt van de middag was toen de Singing Kids het prachtige meerstemmige “The Moon” zong.


Singing Kids gaan optreden op het Festval in het kader van Iktoon(voormalige week van de amateur kunst) in Nieuw Vennep op zaterdag 30 juni a.s.

De meiden treden op vanaf 15 uur.